Over Angela

Mijn naam is Angela Nieuwkamp. Getrouwd, trotse moeder van 2 kinderen en woonachtig in Midden-Limburg.

 

Na het afronden van mijn HBO Facility Management in 2003, heb ik nu 20+ jarenlange werkervaring in facility management, backoffice en diverse klantenservice-functies.

 

De stap naar freelancer vind ik hartstikke spannend, maar meer nog dan dat, vind ik het geweldig!
Ik maak keuzes met mijn hart en toen mijn gevoel steeds harder begon te roepen dat ik klaar was voor deze nieuwe stap, heb ik geluisterd. Met behulp van VA-school kon ik stappen zetten naar het zelfstandig ondernemerschap.

 

Als ik mezelf moet omschrijven in een paar woorden, zijn dat:
Betrouwbaar, ondersteunend, doorzetter, hoog verantwoordelijkheidsgevoel en klantgericht.

 

Kortom: ik bied een schat aan toegevoegde waarde voor managers, ondernemers en organisaties die veel tijd en energie kwijt zijn aan eigenlijk maar een klein deel van de werkzaamheden.

 

Met mij als VA komt er een betere balans in jouw werkzaamheden.

Neem contact op

Wat anderen zeggen

Angela is EEN TOPPER: ze is enthousiast, gestructureerd, betrokken, voert eigen initiatief waar gewenst, denkt mee en is zeer flexibel (in tijd en in het omgaan met diverse softwaresystemen).

Ze is iedere week mijn steun en toeverlaat in mijn back office, maar ook front office als het nodig is. Zo neemt ze mijn e-mail over, als ook de telefoon indien ik niet beschikbaar ben. Ze houdt de facebook pagina up to date en bekijkt op welke manieren we social media nog meer kunnen inzetten. Ze is kundig in het overnemen van andere administratieve taken, zoals het maken van een huurovereenkomst of het screenen van potentiele huurders. Daarnaast ondersteunt deze spontane dame mij bij druk bezochte bezichtigingen.

Angela is een heel prettig persoon om mee samen te werken!

  

Minouk Oosterhof - van de Ven

Directeur, OMNI HOUSE

Angela heeft een aantal maanden voor mij het contact met de klanten van mijn bedrijf verzorgd en zij heeft dit naar volledige tevredenheid gedaan. Ze staat klanten netjes te woord, heeft een luisterend oor voor hen en handelt dit naar op de juiste wijze af. Angela is verder secuur, denkt mee en is professioneel. Denk je er over na om je klantcontact uit te besteden, dan kan ik je haar van harte aanbevelen!

Joyce Plas

Eigenaar, Hulpstudent.nl

Angela is erg toegewijd om haar doelen te behalen en haar werk zo goed mogelijk te doen. Het is ontzettend fijn dat we altijd op haar kunnen rekenen en ze met alle plezier het stapje extra zet. Ze helpt ons met het klantcontact en leadgeneratie voor onze klanten en is hier echt een kei in (verbinding maken). Ik kan iedereen Angela van harte aanbevelen!

Philine Hatzmann

Eigenaar, Solid Social Selling